No cure no pay advocaat

Procederen kost veel geld en net zoveel tijd. Diepe zakken en een lange adem zijn vaak vereist. U wilt graag krijgen waarop u recht hebt. U bent bereid om een positief resultaat te belonen, afhankelijk van het behaalde resultaat. Om die reden zoekt u misschien een gratis advocaat of, beter gezegd, een no cure no pay advocaat. 

Advocaat no cure no pay?
Maar gratis rechtshulp blijkt niet gemakkelijk te vinden. De door u gezochte gratis advocaat is namelijk gebonden aan gedragsregels van de Nederlandse Orde van Advocaten. Die regels zorgen ervoor dat advocaten hun diensten maar beperkt mogen aanbieden als no cure no pay advocaat. Het maakt niet uit of het gaat om privé of zakelijke geschillen. Voor de no cure no pay advocaat zakelijk geldt precies hetzelfde. Vaak betekent dit dat het kostenrisico nog steeds bij u ligt, omdat de gezochte gratis advocaat in werkelijkheid een kostendekkend honorarium aan u of uw onderneming moet doorberekenen. Voor u betekent dit, dat u toch declaraties van uw advocaat krijgt. Hoe langer de procedure duurt, hoe hoger de rekening.

Gratis rechtshulp
Profit Procesfinanciering komt u hier tegemoet. Wij bieden een vorm van gratis rechtshulp. Wij nemen de kosten van de procedure voor onze rekening. Zo krijgt u toch een no cure no pay advocaat. Via ons. Dat is procesfinanciering. Procesfinanciering houdt in dat wij het voor u mogelijk maken om kosteloos te procederen. Wij investeren in de kosten van uw procedure op basis van no-cure, no-pay. Onze vergoeding is uiteindelijk gebaseerd op het voor u behaalde resultaat.

Advocaat no cure no pay!
Onze dienst lijkt veel op de dienst van de no cure no pay incasso advocaat. Wij verschillen daarvan dat wij niet zelf de inhoudelijke incassowerkzaamheden uitvoeren. Voor de inhoudelijke behandeling schakelen wij een geselecteerde advocaat in. En die betalen wij, zodat u dat niet hoeft te doen. Dat is wezenlijk anders dan hoe een no cure no pay incasso advocaat zijn werkzaamheden inkleedt. Ook dat is namelijk geen gratis advocaat. Profit Procesfinanciering onderscheidt zich hier, omdat wij de advocaatkosten en proceskosten voor onze rekening nemen. Onze dienstverlening betekent gratis rechtshulp voor u. U betaalt ons afhankelijk van het behaalde resultaat. Wint u, dan winnen wij.

Geïnteresseerd in een advocaat no cure no pay? Dien >>> hier <<< uw aanvraag in.

Wilt u uw vordering verkopen aan ons? Soms kan dat ook. Neem dan contact met ons op.

ZAAK VOORLEGGEN VORDERING VERKOPEN CONTACT OPNEMEN