Kosten advocaat

Wat kost een advocaat?

Ik zoek een advocaat
“Ik zoek een advocaat, die mij kan vertellen of ik mijn vordering kan incasseren”. Dat is vast weleens in u opgekomen, omdat u zich afvraagt of uw vordering kans van slagen heeft of omdat iemand een vordering tegen u instelt. De kosten advocaat, in de vorm van gedeclareerde uurtarieven en kantoorkosten, kunnen een probleem vormen waar het aankomt op het halen van uw recht. Misschien heeft u dat al eens meegemaakt. Of wilt u dat voorkomen, omdat u dat geld liever gebruikt om mee te ondernemen.

Tarieven advocaat
U heeft zich in het verleden misschien wel eens afgevraagd: wat kost een advocaat? Dat verschilt van geval tot geval en is afhankelijk van de door de advocaat gehanteerde tarieven. Duidelijk is dat de kosten van een advocaat substantieel kunnen zijn, als het op het voeren van een procedure aankomt. Omdat de kosten advocaat vaak op voorhand niet vaststaan, zijn de financiële risico’s groot. Die rekeningen moet u betalen. Ongeacht de uitkomst van de zaak. En soms zelfs ongeacht de kwaliteit van de advocaat. 

Bovendien, hoe weet u dat u de juiste advocaat heeft gevonden om u bij te staan? Een advocaat die u niet goed genoeg kan helpen, kost altijd teveel.

PROFIT Procesfinanciering werkt anders
Als wij in uw zaak geloven, nemen we de kosten voor het voeren van een procedure van u over. U bent dan niet meer afhankelijk van de tarieven advocaat. De vraag “ik zoek een advocaat” verandert. Wij zoeken een advocaat voor u. Daar hebben wij ervaring mee. De vraag “wat kost een advocaat” verandert ook. Namelijk: niets. De tarieven advocaat stemmen wij met de ingeschakelde advocaat af. U betaalt ons afhankelijk van het behaalde resultaat. No cure, no pay,

Geïnteresseerd? Dien >>> hier <<< uw aanvraag in.

Wilt u uw vordering verkopen aan ons? Soms kan dat ook. Neem dan contact met ons op.

ZAAK VOORLEGGEN VORDERING VERKOPEN CONTACT OPNEMEN