Procesfinanciering

Wat is procesfinanciering eigenlijk?

Procesfinanciering is een vorm van gefinancierde rechtsbijstand of gesubsidieerde rechtsbijstand. Namelijk: door ons. Procesfinanciering wordt ook wel litigation funding of procesfinanciering door derden genoemd. Waar u woont of waar uw onderneming is gevestigd doet er niet toe. Procesfinanciering is mogelijk van Amsterdam tot Maastricht. Is uw onderneming gevestigd in het buitenland, maar woont uw debiteur in Nederland? Ook dan behoort procesfinanciering tot de mogelijkheden.

U hebt een vordering, of iemand heeft een vordering op u. Dat betekent een zoektocht naar een advocaat, voor een nog onbekend resultaat. Gelijk hebben, is namelijk niet hetzelfde als gelijk krijgen. U wilt dat een advocaat rechtsbijstand verleent. Maar die liever niet betalen, zonder zicht op enig concreet resultaat.

Wij weten uit ervaring dat het voor veel ondernemers een probleem is hun recht ‘te krijgen’. Dat heeft verschillende redenen. Soms ontbreekt de financiële slagkracht, in andere gevallen de kennis of de tijd om een dure en tijdrovende rechtbank procedure te voeren. Vaak blijkt het ook lastig de juiste advocaat te selecteren. Bovendien is het lastig te beoordelen of uw zaak kansrijk is en dus de te maken kosten rechtvaardigt. Een advocaat betaalt u per uur, ongeacht het resultaat. Het gevolg is dat veel ondernemers niet krijgen waarop zij recht hebben. Wij kijken met de blik van een investeerder naar uw zaak. Of u nu een vordering instelt. Of iemand een vordering tegen u instelt. Wij doen dat bij vorderingen met een waarde vanaf € 100.000. Vervolgens verleent een advocaat rechtsbijstand. Waar PROFIT Procesfinanciering in uw zaak investeert, weet u zeker dat wij in uw zaak geloven.

Gefinancierde rechtsbijstand voor een vordering die u wilt incasseren
Heeft u een vordering, die u wilt incasseren? Lees dan >>> hier <<< verder.

Gefinancierde rechtsbijstand voor een vordering die iemand op u heeft
Heeft iemand een vordering op u? Kijk dan >>> hier <<<.

U wilt uw vordering verkopen
Wilt u uw vordering verkopen aan ons? Soms kan dat ook. Neem dan contact met ons op, of lees >>> hier <<< verder.

ZAAK VOORLEGGEN VORDERING VERKOPEN CONTACT OPNEMEN