U wilt een vordering incasseren met procesfinanciering

U heeft een vordering

U of uw bedrijf heeft een vordering op een andere partij. Maar uw recht krijgen, blijkt moeilijker dan u dacht. Uw betalingsverzoeken worden genegeerd of betwist. Dat kost u veel tijd en geld of het ontbreekt u aan de benodigde kennis om tot incasso te komen. U komt niet in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand. U hebt niet het geld om een advocaat te betalen of u weet niet zeker of dat uiteindelijk wel wat zal opleveren. U wilt misschien niet zomaar geld vrijmaken om te procederen. Dat kunt u namelijk ook voor andere zaken gebruiken.

Waar een advocaat rechtsbijstand verleent, staat daar een uurtarief tegenover. Bovendien moeten griffierechten aan de rechtbank worden betaald en zullen kosten voor een deurwaarder moeten worden gemaakt. Als u vervolgens in een rechtbank procedure uw gelijk krijgt, is het nog de vraag of de debiteur u ook nog kan betalen. Procesfinanciering is dan bij uitstek een dienst voor u. 

Procesfinanciering is een vorm van gefinancierde rechtsbijstand. Namelijk: door ons. Dat wordt ook wel aangeduid als litigation funding of procesfinanciering door derden. Waar u woont of waar uw onderneming is gevestigd doet er niet toe. Procesfinanciering is mogelijk van Amsterdam tot Maastricht. Is uw onderneming gevestigd in het buitenland, maar woont uw debiteur in Nederland? Ook dan behoort procesfinanciering tot de mogelijkheden.

Komt uw vordering in aanmerking?
Wij onderzoeken kosteloos of uw zaak in aanmerking komt voor procesfinanciering. Wij kijken daarvoor naar de juridische inhoud van uw vordering, de waarde van de vordering en de verwachte kosten die met incasso zijn gemoeid. Ook beoordelen wij hoe groot de kans is dat de vordering op uw debiteur kan worden verhaald. Zaken vanaf € 100.000,- komen in aanmerking voor procesfinanciering. 

Hoe werken wij?
Nadat wij uw aanvraag volledig hebben ontvangen, streven wij ernaar u binnen drie werkdagen uitsluitsel te geven. Komt u in aanmerking? Dan spreken wij met elkaar af hoe onze beloning wordt bepaald. Vanaf dat moment zullen wij de kosten van incasso voor onze rekening nemen. Wij zullen actief met u de procedure begeleiden. Wij stemmen met u af over de in te schakelen advocaat. Vervolgens verleent die advocaat rechtsbijstand.

Uw voordeel bij gefinancierde rechtsbijstand door PROFIT Procesfinanciering
Uw voordeel is dat u geen financieel risico loopt als u de zaak onverhoopt toch verliest. Wij dragen in dat geval de kosten. U hoeft dus niet zelf vermogen beschikbaar te hebben voor de procedure of daarvoor geld vrij te maken. U kunt gebruik maken van de door ons gefinancierde rechtsbijstand. Met onze ervaring in het ‘juridische speelveld’, ontzorgen wij u. De geselecteerde rechtsbijstand advocaat draagt zorg voor de inhoudelijke ondersteuning. Dat zorgt voor rust en tijd. Tijd die u kunt besteden aan uw onderneming.

Onze lijnen zijn kort en wij houden u op de hoogte. U communiceert rechtstreeks met uw rechtsbijstand advocaat.

Geïnteresseerd? Dien >>> hier <<< uw aanvraag in.

Wilt u uw vordering verkopen aan ons? Soms kan dat ook. Neem dan contact met ons op.

ZAAK VOORLEGGEN VORDERING VERKOPEN CONTACT OPNEMEN